Klientudtalelser

Klient med angst for tilbagefald efter brystkræft

Jeg har gennemgået et forløb med Lykke med fokus på min angst for tilbagefald af brystkræft. Forløbet har givet mig så meget og skubbet mig i den helt rigtige retning for mig . Vi har arbejdet med metasundhed, tankefeltterapi (EFT), TRE og en masse andre praktiske øvelser. Det gode ved Lykkes forløb er helt sikkert at du efter forløbet har en masse praktiske redskaber som du kan bruge fremadrettet hvis angsten kommer frem, hvis du er stresset eller oplever andre ubalancer i dit liv. Snyd heller ikke dig selv for en healing som giver fornyet energi og glæde.

Tak Lykke for at være den bedste støtte, og give mig troen på at jeg selv kan gøre meget for, at mit helbred er bedst muligt.

- Sara

Klient med livmoderhalskræft

Heldigvis fandt jeg ”tilfældigvis” frem til Lykke, da jeg for nogle år siden blev diagnosticeret med livmoderhalskræft. Lægernes dom var hård, og de levnede mig ikke mange chancer for at overleve, hvis jeg ikke fulgte deres veje, som bestod i total fjernelse af hele underlivet + lymfeknuder i bækken og efterfølgende kemo og stråling. Jeg kæmpede pludselig fra det ene øjeblik til det næste med lægernes ord og med min egen frygt for at dø, men allermest af alt frygten for at dø fra mine børn, som på daværende tidspunkt kun var 9 og 12 år. Jeg var splittet - lægerne var en autoritet, men alligevel følte jeg dybt i mit hjerte, at disse former for behandling slet ikke føltes rigtige for mig, at de ikke harmonerede med mine tanker, idéer og følelser, og jeg havde en fornemmelse af, at jeg måtte gøre noget helt andet for at krop og sind skulle komme i balance igen.


Jeg levede sundt, havde levet vegetarisk i over 30 år, tog supplerende kosttilskud, dyrkede masser af motion, røg ikke og havde et moderat alkohol indtag, så jeg var klar over, at jeg skulle arbejde med mig selv på nogle andre planer. Det var her Lykke kom ind i billedet - det tiltalte mig også meget, at hun selv havde gået vejen ved at lytte til sit hjerte, og hun gav mig en fornemmelse af, at man rent faktisk har et valg. Jeg var igennem et forløb over nogle måneder, hvor hun i den grad hjalp mig med at komme videre i en for mig meget kaotisk tid.  Jeg fik ro på og en følelse af afklaring, og Lykke inspirerede mig og gav mig mod og tillid til at følge min intuition og gå mine egne veje i stedet for at gå frygtens vej, og det er jeg hende dybt taknemmelig for i dag.

 

Hun hjalp mig med at få forløst gamle traumer og uhensigtsmæssige mønstre, som ikke var gode for mig, v.h.a. EFT og forskellige andre redskaber, som var meget effektive. Jeg arbejdede meget med at turde stå op for mig selv og være mig selv, som den jeg er i stedet for at opfylde andres ønsker og behov (hvilket denne vej i sig selv også medvirkede stærkt til, idet jeg gik imod strømmen med mine valg af behandlingsformer 😉).
Gennem hele processen hos Lykke blev jeg altid mødt af stor empati og omsorg, og det skinnede tydeligt igennem, at hun brænder for at hjælpe mennesker, som gerne selv vil gøre en indsats for at komme videre og genfinde balancen i en svær og udfordrende situation, som eksempelvis den jeg på chokerende vis var havnet i med en cancer diagnose.


Opfølgning

Nu mere end 4 ½ år efter diagnosen lever jeg i bedste velgående og har det godt, så jeg føler at jeg gjorde det rigtige for mig og opnåede et godt resultat ved at følge mine indre fornemmelser.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Lykke, hvis du gerne vil arbejde med dig selv, og uanset om du vælger at følge lægernes behandling eller ej, hvis der er tale om en alvorlig diagnose, da det i min verden altid er vigtigt at kigge på årsagerne bag for at skabe balance i krop, sind og sjæl.

- Susanne

Klient med lungekræft

Jeg ved at intet sker tilfældigt og at der var en større mening med, at jeg skulle finde Lykke på Instagram, hvor jeg begyndte at følge hende og læse hendes blog også.
Jeg havde brystkræft i 2001 og fik efter næsten 19 år, endnu en kræft diagnose. Jeg bliver medicinsk behandlet med antiøstrogen. Jeg ville samtidig gerne kombinere min behandling med alternativ behandling og samtale.

Lykke introducerede mig for META sundhed og jeg aftalte et forløb med hende. Dette via Skype, da jeg bor i Jylland.
Efter første session var jeg helt høj!! 

Jeg var vildt imponeret over Lykkes store forarbejde, med min journal og hvor grundigt hun havde sat sig ind i min historie. Jeg havde gået som i et vakuum og pludselig var det som at få pillet alle lag af og forstå sin krop på en ny måde. At tænke og anskue sygdom på en helt anderledes måde. Jeg oplevede for første gang begrebet årsag og sammenhæng på en helt ny måde og havde slet ikke forstået hvor vigtigt dette var, i min healingsproces.

Jeg lærte også noget omkring EFT , som er en emotionel friheds teknik, der ophæver blokeringer. Jeg lærte at tappe på mig selv. Jeg responderede så godt på det at når min angst for sygdom og død kom over mig som en sort sky, så nærmest øjeblikkeligt forsvandt det, det er en fantastisk teknik.
Lykke lærte mig nogle visualiserings teknikker, som virkelig gav mig ro og en kæmpe lykkerus. Vi havde fat i flere dybe ting(traumer) fra bl.a min barndom, som jeg nu ser helt anderledes på.

Lykke er udover at være en meget kompetent terapeut, et helt fantastisk menneske. Jeg havde stor tillid til Lykke fra starten og mærkede virkelig hendes engagement og forståelse som er helt unik.


Jeg har meget at takke Lykke for og jeg kan virkelig anbefale dig at gå ind og læse om de ting hun tilbyder.

 

Af hele mit hjerte TAK

- Helle