Iværksætterhuset SPOR 3   

 

Smedegården 19

4320 Lejre

Tlf 31106464

  • Facebook
  • Instagram
  • Lykke Avalon Darling

Forventinger vs. virkeligheden!

En lille tår i toget ❤

Igennem det sidste halve års tid er ønsket om at skrive og formidle vokset i mig. Jeg har helt vildt meget på hjerte, og jeg vil så gerne inspirere og give håb til andre der måtte have brug for det. Det var stort for mig da bloggen endelig gik i luften, og mit ønske var et ugentligt indlæg på bloggen, samt daglige posts og stories på instagram.


Men virkeligheden er at i løbet af en hel dag, så har jeg to daglige pauser som kan være enten 30 min eller 1,5 time lange, og når Bjørn er puttet om aftenen, så har jeg ca. 2 timer inden jeg selv går i seng - 2 timer hvor jeg er ved at være godt træt. Resten af tiden har Bjørn pt. behov for jeg er ved ham på gulvet, eller at han sidder på hoften eller i højstolen og følger med i mine praktiske opgaver. Og samtidig så kommer der de der, fantastiske tigerspring engang imellem (læs HELE tiden 🙃), som vender op og ned på det hele og gør at Bjørn vil amme alt mellem 5-1000 gange om natten.


Sidste uge var en af de uger med et utal af natamninger og en dreng der om dagen skiftede mellem, at ville være på hoften eller have et bryst i munden. Heldigvis bliver han afledt lidt når vi er afsted i legestue, så det sørgede jeg for vi kom. Så når vi er de perioder med manglende søvn, så er det ikke bare tiden der er et problem om dagen, men en i forvejen presset ammehjerne, der så kører på endnu lavere blus. Jeg sætter mig ned for at skrive og min hjerne vil bare ikke samarbejde 😅.


Fredag tog vi til Fredericia hvor vi holdt Bjørns 1 års fødselsdag sammen med hans fætter Bastian der fyldte 2 år. Der er kun 8 dage imellem deres fødselsdag, så vi valgte at slå dem sammen, hvilket var rigtigt hyggeligt.Jeg havde tænkte jeg så ville skrive i toget, for Niklas er så dejlig at han gladeligt sidder med Bjørn alene, så jeg kan sætte mig et andet sted hen for at skrive - MEN toget var propfyldt, og jeg måtte blive på min plads. Istedet havde vi en rigtig hyggelig tur frem og tilbage, hvor vi sad sammen.

Noget jeg har lært i denne periode, er IKKE at love noget som helst 😅! For et par uger siden skrev jeg at jeg at det næste indlæg (det i sidste uge), skulle handle om hjerteøvelser, men jeg kunne ikke samle mig om det, og jeg følte nærmest jeg havde lektier for, fordi jeg havde sat mig fast på et emne 😄. Så det gør jeg ikke mere. Jeg skriver udfra hvad der inspirerer mig, og hvis der slet ikke er nogen samarbejdsvilje fra min hjerne, så skriver jeg ikke noget - det skal være sjovt og uden pres.


Og noget jeg har lært efter at være blevet mor, er at give slip på ønsker og forventninger, hvis ikke de er realistiske. Det vigtigste for mig er Bjørns behov, og hvis jeg skal følge og opfylde dem, så kan jeg ikke planlægge eller gøre, som jeg ønsker altid. Og tålmodighed- det er virkelig en kvalitet som jeg har fået udviklet mere. Før Bjørn havde jeg ingen tålmodighed, men du kan bare ikke skynde på en baby, så det kommer helt af sig selv 😄. For eksempel så bliver Bjørn ammet i søvn til natten og det kan tage alt fra 15-40 min, og når jeg ligger og bare gerne vil nå at have lidt voksentid, inden jeg skal ind og ligge hos ham igen, så er 40 min i mørket VIRKELIG længe nogen gange.


Men jeg minder mig selv om at tiden går så sindsygt hurtigt, og jeg fokuserer istedet på at være i nuet med Bjørn, så jeg lugter til hans hår og nyder at mærke hans små hænder på mig, og jeg smiler over hans 'snakken' mellem tårene. ( OG så er jeg nogen gange begyndt at høre podcast i høretelefoner, det hjælper også ☺).


Det er fantastisk at have drømme og ønsker, og samtidig er det super vigtig at være glad og taknemmelig for det der er her og nu. For dagligdagens glæder! Og så give energi til de drømme vi har, når det er harmonisk og når der er overskud til det ❤