Terapiforløb

Ønskes METAsundhedanalyse skal du afsætte ca. 90 min. til første session. Efterfølgende sessioner varer 60 min.

 

 

1. session

 

Hvis du ikke allerede har arbejdet med METAsundhed under dit kræftforløb, vil jeg anbefale vi starter med det. Du vil lære om principperne og vi vil lave en METAsundhedanalyse over din diagnose. 

Du vil også få en teknik du kan bruge når du får angst. Denne teknik er især god til om aftenen, når du ikke kan falde i søvn pga. forstyrrende tanker og angst. Eller hvis du vågner om natten med angst.

 

2. session 

 

Vi arbejder med  EFT (emotional freedom technique - også kaldet tankefeltterapi) til at forløse de første følelser, omkring at noget var ”galt” i kroppen. Dernæst traumet omkring at få diagnosen. Du vil også lære hvordan du selv kan bruge EFT derhjemme.

 

3. session

 

Her lærer du teknikken TRE ( spændings- og traumeforløsende øvelser).

TRE er utroligt effektivt til at forløse traumer, samt fjerne stress og angst.

Udførelse af TRE jævnligt giver desuden mere energi og gør en mere glad. 

Den tager ca. 35-40 min. at udføre, og du skal helst lave den 2 gange ugentligt derhjemme. 

 

4. session

 

Her arbejder vi igen med EFT til at forløse andre aspekter af din angst, eller negative følelser omkring kroppens fysiske forandringer, efter operation og kemoterapi.

 

 

5. session

 

Opfølgning af TRE. Vi sikrer os at du laver øvelserne ordentligt, og jeg hjælper dig igennem hvis der er nogle udfordringer.

 

 

De 5 første sessioner ligger tæt på hinanden. Gerne med en uges tid eller to imellem.

 

 

6. session

 

Den sidste session i forløbet ligger ca. en måned efter 5. session. Her arbejder vi igen med TRE og jeg ser hvordan din udvikling med øvelserne er forløbet, og om du har nogle udfordringer jeg skal hjælpe dig videre fra.

Det er essentielt at du laver dit hjemmearbejde for at få de bedste resultater. 

Da ingen forløb er ens, kan vi sammen vurderer efter 6. session om der stadig er behov for flere sessioner.  

 

Alle sessioner er online, men kan foregå fysisk efter behov.

Jeg tilbyder også fjernhealing, hvis du vil gøre noget ekstra godt for dig selv.

METAsundhed

METAsundhed er baseret og udviklet på baggrund af Dr Ryke Geerd Hamer oprindelige teorier, som han kaldte ”The New Medicine” – eller ”New German Medicine”.

I 1978 dør Dr Hamers 17-årig søn ved en skudulykke. Sønnen dør i armene på Dr Hamer.

6 mdr. senere opdager Dr Hamer at han har testikelkræft, og han begynder at undersøge muligheden for en sammenhæng mellem kræften og hans søns død.

Han går i gang med en forskning der ender med at strække sig over 20 år og med over 30.000 patientcases.​​

METAsundhed handler om vores krops biologiske respons på chok og traumer.

EFT

EFT - Emotionel Friheds Teknik

EFT er en effektiv terapeutisk metode til, at ophæve blokeringer i kroppens energi. 

EFT kaldes også "tapping" hvilket kommer af man tapper eller banker blidt med fingrene på nogle udvalgte punkter. Disse punkter er endepunkterne på meridianbanerne i kroppens energisystem, de samme punkter bruges også i akupunktur.

Man ved idag at krop, sind og følelser er tæt forbundet og påvirker hinanden. Og EFT beviser det - for når man banker på kroppens punkter mens man fokuserer på fx svære følelser eller  smerter, så lindres og forløses de  lidt efter lidt.

TRE

TRE ®  Trauma and tension release exercise ​ (spændings og traumaforløsende øvelser)

TRE er en selvhjælpsmetode der består af syv simple øvelser der aktiverer en mekanisme i kroppen, rysten eller vibration. Denne rysten er en del af en medfødt evne til at regulere kroppens og psykens spændingsniveau.​

Metoden er udviklet af den amerikanske stress- og traumeterapeut David Berceli. Under ophold i konfliktfyldte områder, oplevede han hvordan befolkningen reagerede på de traumatiske oplevelser.

Nogle rystede spontant, men der var også mange der ikke havde denne reaktion. Han oplevede også at denne naturlige reaktion var kulturbestemt.

Dette fik ham til at interessere sig mere for body/mind sammenhængen og videreuddanne sig inde for området. Senere udviklede han så behandlingen TRE.​

Healing

Jeg healer ikke ud fra et bestemt system, men intuitivt.

Under healingen oplever de fleste at der kommer ro på tankerne og kroppen bliver tung, rolig og afslappet.

 

Du kan dog også opleve milde smerter forskellige steder i kroppen eller hovedet, samt komme i kontakt med svære følelser og minder der er klar til at blive sluppet. Måske mærker du fine vibrationer og strømninger. Alt er helt normalt og helt som det skal være. 

Healing er lige effektivt om du kommer hos mig, eller ligger hjemme hos dig selv.

Efter healingen er det vigtig du drikker godt med vand.

ANGST FORHINDRER IKKE DØDEN - DEN FORHINDRER LIVET

Naguib Mafouz